Pinnen

Geen contant geld in huis? Wilt u toch veilig betalen? Dan kunt u bij ons gewoon pinnen! Dat is niet allen veilig voor u, maar ook voor ons.

Tegenwoordig hebben weinig mensen nog contant geld in huis. Gewoon omdat we tegenwoordig alles pinnen, maar ook omdat het niet veilig is om veel contant geld in huis te hebben. Niets is vervelender dan dat u dan de glazenwasser moet betalen, maar u geen contant geld in huis hebt. Daarom kunt u vanaf nu bij Schoonmaakbedrijf De Vente ook pinnen en het kost u helemaal niks extra’s.

Hoe werkt het pinnen bij Schoonmaakbedrijf De Vente? Met een heel klein kastje dat via bluetooth met de mobiele telefoon verbonden wordt, wordt het te betalen bedrag ingevoerd. Nadat u het bedrag heeft gecontroleerd kun t u direct beginnen met pinnen. Dat kan door uw pas er in te steken, via contactloos betalen of via NFC. Dit alles verloopt via een beveiligde verbinding.

Bijna elke kaart accepteren wij: Mastercard, Meastro, Visa, American Express, V-pay en Apple pay. Alles is mogelijk en alles gaat veilig bij Schoonmaakbedrijf De Vente.